Rediger en NS -post

Rediger dine eksisterende brugerdefinerede NS -fortegnelser for at ændre indstillingerne for et specifikt underdomæne -præfiks , der peger på et andet sæt navneservere. Vi konfigurerer automatisk de nødvendige NS -fortegnelser til din standard DNS , når vi administrerer DNS med GoDaddy, og disse fortegnelser kan ikke ændres. Med brugerdefinerede NS -fortegnelser kan du administrere DNS for underdomænet på en separat DNS -tjeneste.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Rediger ud for den NS -fortegnelse, du redigerer.
  5. Rediger oplysningerne til din NS -fortegnelse:
    • Navn : Værtsnavnet på det underdomæne -præfiks, du peger på.
    • Værdi : Den navneserver, som du ønsker, at underdomænepræfikset skal pege på.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.