Rediger en SRV -post

Rediger dine SRV (Service) -fortegnelser i din DNS -zonefil for at ændre de indstillinger, der bruges til at identificere computere, der hoster specifikke tjenester, såsom FTP, telefoni eller instant messaging.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Rediger ud for den SRV -post, du redigerer.
  5. Rediger oplysningerne til din SRV -record:
    • Service : Servicenavnet på denne SRV -record. Navnet skal begynde med en understregning, såsom _ldap , _ftp eller _smtp .
    • Protokol : Den protokol, som tjenesten bruger. Navnet skal begynde med en understregning, såsom _tcp eller _udp .
    • Navn : Værtsnavnet på posten. Indtast @ for at placere SRV -fortegnelsen på dit roddomæne.
    • Værdi : Værtsnavnet på den maskine, der leverer tjenesten, såsom host.example.com .
    • Prioritet : Prioriteten for SRV -fortegnelsen. For flere poster, der har det samme navn og service , bestemmer prioritetsnummeret, hvilken værdi der skal kontaktes først.
    • Vægt : Vægten på SRV -fortegnelsen. For flere fortegnelser, der har samme navn , service og prioritet , bestemmer vægtværdien, hvor ofte en værdi vælges i forhold til andre.
    • Port : Portnummeret for tjenesten, såsom 80 eller 21 .
    • TTL : Hvor længe serveren skal cache oplysninger. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.