Rediger en TXT -post

Rediger en TXT -post når som helst, hvis du har brug for at opdatere de indstillinger, der bruges til at bekræfte domæneejerskab, fuldføre SSL -bekræftelse eller oprette e -mailafsenderpolitikker, såsom SPF -fortegnelser og DMARC -politikker. En TXT -fortegnelse (forkortelse for tekstfortegnelse) er en informativ DNS -fortegnelse, der bruges til at knytte en tekststreng til en vært eller et andet navn.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Rediger ud for den TXT -fortegnelse, du redigerer.
  5. Rediger oplysningerne til din TXT -fortegnelse:
    • Navn : Værtsnavnet på posten. Indtast @ for at placere TXT -fortegnelsen på dit roddomæne, eller indtast et præfiks , såsom mail .
    • Værdi : Tekststrengen for TXT -fortegnelsen. Dette leveres normalt af din SSL-, hosting- eller e -mailudbyder. TXT-fortegnelser har en maksimal tegngrænse på 1024, og kun UTF-8 tegn understøttes.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.