GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Rediger min Link in Bio -tekst

Forskellige Link in Bio skabeloner tilbyder forskellige tekstindstillinger. Nogle indeholder en overskrift og tekst, og andre har kun en overskrift. Uanset hvad kan du ændre teksten, skrifttypefarven og baggrundsfarven på tekstblokken på din Link in Bio når som helst.
Bemærk: Det er i øjeblikket ikke muligt at ændre skrifttyper eller størrelser. Hold øje med denne funktionalitet i fremtiden.
  1. Log på din GGoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Link in Bio . Hvis du allerede har en Link in Bio, kan du se den her. Hvis ikke, skal du følge trinene for at oprette din Link in Bio .
  3. Tryk på Rediger .
  4. Efter hver ændring skal du trykke påTryk på fluebenet for at anvende ændringer markeres i øverste højre hjørne for at anvende det.
  1. Tryk på den tekst, du vil ændre. Du ser dette skærmbillede:
    Rediger indstillinger for tekst i Link i Bio
  2. Du ændrer teksten ved at trykke på Skift tekst og derefter indtaste den nye ordlyd.
  3. For at ændre skrifttypefarven eller baggrundsfarven på tekstblokken, tryk på Stil tekst .
    • Skift skriftfarve : Tryk på Farve .
      Skift skriftfarve i iOS
      Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
    • Skift tekstblok baggrundsfarve: Tryk på Baggrund .
      Skift baggrundsfarven på tekstblokken i iOS.
      I den menu, der vises, skal du trykke på Farve . Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
  4. Når du sletter en tekstblok, fjernes den øjeblikkeligt. Fortryd dette ved at trykke påFortryd sletning Fortryd øverst på skærmen. Når du har udgivet din Link in Bio eller afsluttet redigering, kan du ikke tilføje en tekstblok igen. Hvis du er sikker på, at du vil slette en tekstblok, skal du trykke på Slet tekst .
  1. Tryk på den tekst, du vil ændre. Du ser dette skærmbillede:
    Rediger indstillinger for tekst i Link i Bio på Android
  2. Du ændrer teksten ved at trykke på Skift tekst og derefter indtaste den nye ordlyd.
  3. For at ændre skrifttypefarven eller baggrundsfarven på tekstblokken, skal du trykke på Stil tekst .
    • Skift skriftfarve : Tryk på Farve .
      Skift skrifttypefarve i Android
      Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
    • Skift tekstblok baggrundsfarve: Tryk på Baggrund .
      Skift baggrundsfarven på tekstblokken i Android.
      I den menu, der vises, skal du trykke på Farve . Vælg fra farvepaletten, eller tryk påTryk på farvehjulet for at vælge en brugerdefineret farve farvehjulet til højre for brugertilpassede farver.
  4. Når du sletter en tekstblok, fjernes den øjeblikkeligt. Fortryd dette ved at trykke påFortryd sletning Fortryd øverst på skærmen. Når du har udgivet din Link in Bio eller afsluttet redigering, kan du ikke tilføje en tekstblok igen. Hvis du er sikker på, at du vil slette en tekstblok, skal du trykke på Slet tekst .
  1. Udgiv dine ændringer ved at trykke påTryk på Udgiv for at anvende alle dine ændringer på dit site Udgiv i øverste højre hjørne.