Fjern WordPress -kommentarer fra en specifik bruger

Du kan fjerne alle kommentarer fra en enkelt bruger i WordPress.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).
  2. Vælg databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre.
  3. Klik på fanen SQL.
  4. Indtast følgende kommando i feltet "Kør SQL -forespørgsel ...":
    SLET fra wp_comments WHERE comment_author_email = ' e -mailadresse'

Opdater kommandoen til din situation som følger:

• e -mailadresse er e -mailadresse, der er knyttet til de kommentarer, du vil fjerne
    Advarsel: Hvis din WordPress-database bruger brugerdefinerede tabelpræfikser , skal du erstatte wp_ i hver kommando med det præfiks, der er angivet i din wp-config.php- fil.
  5. Klik på Start .