GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmod om refusion for mit GoDaddy Studio -abonnement

Vi er kede af at høre, at du leder efter en refusion. Følg trinene for din enhed for at sikre, at anmodningsprocessen foregår så problemfrit som muligt.

Bemærk: Sørg for at annullere dit abonnement for at sikre, at du ikke bliver opkrævet igen, efter du har modtaget en refusion.

Alle betalinger foretaget i App Store håndteres direkte af Apple, og refusion gives efter eget skøn. Kontakt Apple ved hjælp af disse trin:

1. Find Apple -fakturaen for dit køb (du får en via e -mail, når du foretager en betaling til App Store).
  2. Vælg Rapportér et problem nederst på fakturaen, og udfyld de nødvendige oplysninger.
  3. Hvis du ikke har en Apple -faktura, kan du også logge på Apple med dit Apple -id og anmode om refusion.

Bemærk: Hvis din refusion behandles, tilbagekaldes din PRO -adgang.