Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forhandler -plugin -fejlfinding

Hvis du har problemer med dit Forhandler -plugin, er der nogle nyttige fejlfindingstrin. Hvis du ikke har konfigureret dit plugin endnu, kan du se vores oplysninger om, hvordan du konfigurerer dit forhandler -plugin.

Almindelige problemer Prøv dette for at løse...
Produktoplysninger, såsom priser, er forkerte og skal nulstilles. Nulstilling af produktoplysninger kontrollerer dit forhandlerprodukt og synkroniserer dets oplysninger igen med plugin'et.
  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Gå til afsnittet Produktindstillinger for det produkt, som du vil ændre.
  3. Vælg fanen Avanceret .
  4. Vælg Nulstil for at synkronisere produktoplysningerne med plugin'et.
Et nyligt lanceret produkt vises ikke i forhandler -pluginet. Du skal importere nystartede produkter, da plugin'et ikke automatisk synkroniserer dem.
  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Fra menuen skal du vælge Indstillinger .
  3. Vælg fanen Opsætning .
  4. Vælg Importér nye produkter .
Indstillingerne for sprog og valuta skal ændres.
  1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Fra menuen skal du vælge Indstillinger .
  3. Vælg fanen Lokalisering .
  4. Vælg valuta og marked, og vælg Gem ændringer .
Plugin'et synkroniserer ikke oplysninger fra Forhandlerkontrolcenter, heller ikke efter nulstilling af plugin'et.

Hvis du har problemer med at synkronisere med Forhandlerkontrolcenter, skal følgende fejlfindingstrin få dig tilbage på sporet.

Trin 1: Synkroniser produktoplysningerne manuelt

1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Gå til afsnittet Produktindstillinger for det produkt, som du vil ændre.
  3. Vælg fanen Avanceret .
  4. Vælg Nulstil for at synkronisere produktoplysningerne med plugin'et.

Trin 2: Fejlfind yderligere plugins

Hvis plugin'et stadig ikke synkroniseres, kan andre plugins interferere. Prøv at kigge på andre plugins til butiksfacade, der kan forårsage problemer.

Trin 3: Slet dine produkter, og nulstil indhold

1. Fra WordPress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerbutik.
  2. Fra menuen skal du vælge Alle produkter .
  3. Vælg alle dine produkter ved at markere feltet i øverste venstre hjørne eller de produkter, du gerne vil nulstille.
  4. Vælg rullemenuen Massehandling, og vælg derefter Flyt til papirkurven .
  5. Vælg Anvend .
  6. Vælg fanen Papirkurv , og vælg de produkter, du lige har slettet.
  7. Vælg rullemenuen Massehandling, og vælg derefter Slet permanent .
  8. Vælg Anvend .
  9. Fra Wordpress -adminpanelet skal du vælge Forhandlerlager og konfigurere din konto igen. Dette gendanner dine produkter og nulstiller dem til den aktuelle værdi i Forhandlerkontrolcenter.

Få fejl i konfigurationsprocessen eller kan ikke fortsætte efter konfigurationssiden. Andre plugins kan forstyrre forhandler -plugin'et. Prøv først at deaktivere alle andre plugins eller fejlfinding af WordPress -indhold.
  1. Fra Plugin -modulet til WordPress skal du vælge Plugins.
  2. Vælg alle plugins udover Plugin for forhandlerbutik.
  3. Vælg rullemenuen Massehandling, og vælg derefter Deaktiver .
  4. Vælg Anvend .

Flere oplysninger

• Opdaterer produktpriser for min forhandlerbutik
  • Skift valuta for min forhandlerbutik
  • Rediger produkter i mit Reseller Store -plugin