Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Ret brudte links op, når du har flyttet mit WordPress -site til et nyt domæne

Advarsel: Lav altid en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager fejlfinding eller foretager nogen ændringer.

Hvis du finder brudte billeder og hyperlinks på hele dit WordPress -site efter at have ændret et domæne, skal du følge disse trin for at fjerne forældede linkstier.

  1. Log på WordPress.
  2. Fra menuen Plugins skal du vælge Tilføj ny .
  3. Indtast Erstat bedre søgning .
  4. Find plugin'en Better Search Replace, og vælg Installer nu .
  5. Når plugin er installeret, skal du vælge Aktivér .
  6. Fra menuen Værktøjer skal du vælge Erstat bedre søgning .
  7. Indtast dit sites gamle URL i feltet Søg efter . F.eks.http://olddomainexample.com (ingen efterfølgende skråstreg).
  8. Indtast din hjemmesides nye webadresse i feltet Erstat med. F.eks. http://newdomainexample.com (ingen efterfølgende skråstreg).
  9. Vælg alle databasetabeller i feltet Vælg tabeller .
  10. Bemærk: Hvis du ikke vil kontrollere resultaterne, før du starter den faktiske ændring i databasen, skal du fortsætte fra trin 12. Vi anbefaler imidlertid, at du følger de næste to trin for at sikre, at uønskede ændringer ikke forekommer.

  11. Lad afkrydsningsfeltet Lad kør som tørkørsel være markeret, og vælg Kør søgning/erstat . På den måde kan du på forhånd kontrollere resultaterne.
  12. Vælg Klik her for at se, i hvilke databasetabeller URL'er erstattes, og et vindue med resultaterne vises.
  13. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Kør som tørkørsel .
  14. Vælg Kør søgning/erstat for at erstatte URL -adresser i databasen.

Hvis du også har flyttet et website til en anden server, skal du kontrollere, om en brugerdefineret indstilling for upload -sti er tilgængelig under Indstillinger > Medier . Hvis du ikke kan se denne indstilling, er der ikke behov for yderligere handlinger. På den anden side, hvis dette felt er tilgængeligt, skal du fjerne indtastningen for at nulstille medieoverførselsstien til en standard for en ny server og vælge Gem ændringer .

Flere oplysninger