Ret brudte links op, når du har flyttet mit WordPress -site til et nyt domæne

Hvis du finder brudte billeder og hyperlinks på hele dit WordPress -site efter at have ændret et domæne, skal du følge disse trin for at fjerne forældede linkstier.

Advarsel: Lav altid en sikkerhedskopi af dit site, før du foretager fejlfinding eller foretager nogen ændringer.
  1. Log på WordPress.
  2. Fra menuen Plugins skal du vælge Tilføj ny .
  3. Indtast Erstat bedre søgning .
  4. Find plugin -programmet Better Search Replace , og vælg Installer nu .
  5. Når plugin er installeret, skal du vælge Aktivér .
  6. Fra menuen Værktøjer skal du vælge Erstat bedre søgning .
  7. Indtast dit sites gamle URL i feltet Søg efter . F.eks.http://olddomainexample.com (ingen efterfølgende skråstreg).
  8. Indtast din hjemmesides nye webadresse i feltet Erstat med. F.eks. http://newdomainexample.com (ingen efterfølgende skråstreg).
  9. I feltet Vælg tabeller vælger du alle databasetabellerne på listen.
  10. Bemærk: Hvis du ikke vil kontrollere resultaterne, før du starter den faktiske ændring i databasen, skal du fortsætte fra trin 12. Vi anbefaler imidlertid, at du følger de næste to trin for at sikre, at uønskede ændringer ikke finder sted.

11. Lad afkrydsningsfeltet Kør som tørkørsel være markeret, og vælg derefter Kør søgning/erstat . På den måde kan du på forhånd kontrollere resultaterne.
  12. Vælg Klik her for at se, i hvilke databasetabeller URL'er erstattes, og et vindue med resultaterne vises.
  13. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Kør som tørkørsel .
  14. Vælg Kør søgning/erstat for at erstatte URL -adresser i databasen.

Hvis du også har flyttet et website til en anden server, skal du kontrollere, om en brugerdefineret indstilling for upload -sti er tilgængelig under Indstillinger > Medier . Hvis du ikke kan se denne indstilling, er der ikke behov for yderligere handlinger. På den anden side, hvis dette felt er tilgængeligt, skal du fjerne indtastningen for at nulstille medieoverførselsstien til en standard for en ny server og vælge Gem ændringer .