Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Ryd NGINX -cachelagring på min Gen 4 VPS -server med cPanel

Hvis du har foretaget en tidsfølsom ændring af dit website og vil forhindre brugere i at få vist den cachelagrede version ved en fejl, kan du manuelt rydde din NGINX-cache på din GoDaddy-konto. For ændringer, der ikke er tidsfølsomme, rydder NGINX Cache automatisk sin cache med jævne mellemrum.

1. Log på din GoDaddy produktside .
  2. På siden Mine produkter skal du vælge Servere .
  3. Ved siden af den Gen 4 VPS, som du vil bruge, skal du vælge Administrer .
  4. Under Konti skal du vælge rullelisten og derefter vælge din ønskede cPanel -konto.
  5. Ved siden af NGINX CACHING skal du vælge Ryd cache .

En meddelelse om succes vil bekræfte, at NGINX -cachen er blevet ryddet. Hvis du har andre cPanel -konti, som du vil rydde NGINX -cachelagring for, skal du vælge hver konto i rullemenuen og rydde deres cachelager individuelt.

Flere oplysninger

• Udover NGINX -cachelagring kan det være en god idé at rydde din browsers cache .
  • Konfigurer NGINX -cachelagring på min Gen 4 VPS -server med cPanel