Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sammenlign Gen 4 dedikerede serverplaner

GoDaddys 4. generations dedikerede servere fås i otte planer - fire med standardharddiske (HDD) og fire med solid -state -drev (SSD). Hver plan er tilgængelig med tre supportniveauer: Selvadministreret, Administreret og Fuldt administreret. Se tabellerne nedenfor for at finde den plan og det supportniveau, der fungerer bedst for dig - eller for at se, hvad din eksisterende plan inkluderer.

Bemærk: Hvis du ledte efter 4. generations VPS -planer, har vi også dem .

Generation 4 Dedikerede serverplaner (HDD)

Plannavn DED4-32G DED4-64G DED4-128G DED4-256G
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -kerner/tråde 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
CPU -frekvens 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Lager -harddisk 2 x 4000 2 x 4000 2 x 8000 2 x 8000
RAID-niveau 1 (spejlvendte diske) 1 (spejlvendte diske) 1 (spejlvendte diske) 1 (spejlvendte diske)
Operativsystem Alle abonnementer: Linux eller Windows
(se flere oplysninger i tabellen om supportniveauer)
IP-adresser Alle abonnementer: 1 dedikeret
SSL-certifikat Alle abonnementer: Gratis det første år

Generation 4 Dedikerede serverplaner (SSD)

Plannavn DED4-32G-SSD DED4-64G-SSD DED4-128G-SSD DED4-256G-SSD
CPU Intel Xeon-D 2123IT Intel Xeon-E 2136 AMC EPYC ™ 7351P AMD EPYC ™ 7351P
CPU -kerner/tråde 4C/8T 6C/12T 16C/32T 16C/32T
CPU -frekvens 2,20 GHz 3,30 GHz 2,40 GHz 2,40 GHz
RAM 32 64 128 256
Lager SSD NVMe 2 x 500 2 x 500 2 x 1000 2 x 1000
RAID-niveau 1 (spejlvendte diske) 1 (spejlvendte diske) 1 (spejlvendte diske) 1 (spejlvendte diske)
Operativsystem Alle abonnementer: Linux eller Windows
(se flere oplysninger i tabellen om supportniveauer)
IP-adresser Alle abonnementer: 1 dedikeret
SSL-certifikat Alle abonnementer: Gratis det første år

Generation 4 Dedikerede serversupportniveauer

Funktion Selvadministreret Fuldt administreret
Kontrolpanel cPanel eller Plesk på CentOS 7 (valgfrit) cPanel/WHM
Valgmuligheder til Linux CentOS 7, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7
Valgmuligheder til Windows Windows 2016 Windows 2016
Overvåg/fasthold oppetid på netværk
Forebyggelse af DDoS-angreb på netværksniveau
Sikkerhedsudbedring Kun med kontrolpanel
Apache, MySQL, sikkerhedssupport for netværk Begrænset (med kontrolpanel) Begrænset
cPanel, WHM, Plesk Begrænset (med kontrolpanel) Begrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede plugins Kun installation
Hjemmesidemigrering fra anden udbyder til GoDaddy Op til 5 hjemmesider, 10 GB/hjemmeside, 1 database/hjemmeside
Fejlfinding på bruger-scriptfejl Begrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede applikationer GoDaddy gennemgår og installerer kun
Administration af database
Serveroptimering Begrænset: Ingen opdatering af hjemmeside eller scripts
LAMP stack-support
Installation af PHP-modul
Serveroptimering
SSL-installation