Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Se ændringer i afventende domænekonto

Du kan til enhver tid kontrollere din afventende domænekontoændring på din GoDaddy -konto. Dette omfatter domæner, der flytter til din konto, og domæner, der flytter fra din konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. På fanen Domæner i den øverste menu skal du vælge Afventende kontoændringer .
    se afventende kontoændringer
  3. Vælg den korrekte valgmulighed under Overførsler under behandling:
    • Hvis domænet bliver flyttet til din konto, skal du vælge Indgående overførsel.
    • Hvis domænet bliver flyttet fra din konto, skal du vælge Udgående overførsel.
  4. Se de domæner, der i øjeblikket afventer en kontoændring.