Konfigurer Marketplaces -opskrifter

Opskrifter er en samling af kanalspecifikke skabeloner. For eksempel kan en skabelon til en Amazon -liste (en kanal) være adskilt fra en skabelon til en Etsy -liste (en anden kanal). Opret først dine skabeloner, før du opretter opskrifter.

Opskrifter sparer dig endnu mere tid end skabeloner alene, fordi opskrifter lader dig anvende flere skabeloner på én gang. Hvis du f.eks. Tildeler en opskrift til en produktkategori, bruger hvert produkt i den kategori den tildelte opskrift og skabeloner i den.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit Dashboard skal du udvide Butik og derefter vælge Marketplaces .
  4. Vælg Administrer på en tilsluttet salgskanal. (Hvis du er ny med at konfigurere din butik, skal du oprette forbindelse til mindst én Marketplace, før du kan oprette en skabelon og i forlængelse heraf en opskrift.)
  5. Vælg Skabeloner .
  6. Vælg fanen Annoncer med opslag .
  7. Herfra kan du tilføje en ny opskrift eller redigere eller duplikere en eksisterende opskrift.
  8. Vælg, hvilke (n) skabelon (er) du vil bruge i din opskrift. (Hvis det er nødvendigt, skal du åbne en ny fane og oprette Marketplaces -skabeloner .)
  9. Du har mulighed for at tildele din opskrift til en produktkategori eller oprette en ny produktkategori. Hvis du tildeler en opskrift til en produktkategori, vil alle nye produkter, som du føjer til kategorien, automatisk modtage indstillingerne fra din (e) skabelon (er).
  10. Til sidst skal du give din opskrift et beskrivende navn og derefter vælge Gem eller Gem & Luk .