Kontoadministration Hjælp

Log på min GoDaddy-konto

Gå direkte til loginsiden for at logge på din GoDaddy-konto, eller følg trinnene nedenfor.

Bemærk: Hvis du prøver at logge på din Microsoft 365-e-mailkonto, skal du se Log på Office online eller Outlook på internettet.

1. startsiden for GoDaddy skal du vælge Log på i øverste højre hjørne (på mobil vælges personikonet personikon).
    vælg log på
    • Hvis du allerede er logget på, vil du se dit Brugernavn i stedet for Log på. Vælg dit Brugernavn, og vælg derefter Mine produkter for at gå til din GoDaddy-konto.
  2. Under Registrerede brugere skal du vælge Log på.
    registrerede brugere, log på
  3. Indtast dit Brugernavn eller Kundenr.. Du kan også logge på med din Amazon-, Facebook- eller Google-konto.
  4. Indtast din Adgangskode, og vælge derefter Log på.
  5. Hvis du opretter totrinsbekræftelse, bliver du bedt om at indtaste en bekræftelseskode eller bruge din sikkerhedsnøgle til at gennemføre loginprocessen. Når du har logget på, vises siden Mine produkter.