Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift adgangskoder til cPanel -e -mail i min Linux -hosting

Der er to måder at ændre din adgangskode til cPanel -e -mail på, afhængigt af om du kender din nuværende adgangskode eller ej:

Kender du din adgangskode? Se dette afsnit nedenfor ... Du skal stadig vide ...
Yup Jeg kender min adgangskode til cPanel -e -mail, og jeg vil ændre den Ingen andre adgangskoder
Ingen Jeg har glemt min adgangskode til cPanel -e -mail, så jeg skal nulstille den Adgangskoden til din GoDaddy -konto

Jeg kender min adgangskode til cPanel -e -mail, og jeg vil ændre den

1. Gå til http: // dit domænenavn /webmail og log ind på din cPanel webmail -konto.
  2. Klik på din e -mailadresse ud for LOGO øverst til højre, og vælg Adgangskode og sikkerhed .
    klik på adgangskode og sikkerhed
  3. På siden Adgangskode og sikkerhed skal du indtaste en Ny adgangskode , indtaste den igen i Bekræft ny adgangskode og derefter klikke på Gem .

Jeg har glemt min adgangskode til cPanel -e -mail, så jeg skal nulstille den

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. I cPanel startsiden i sektionen E-mail, skal du klikke på E-mail-konti.
  5. På siden cPanel e -mailkonti skal du klikke på Administrer ved siden af den e -mailkonto, du vil bruge.
  6. Under Sikkerhed skal du indtaste en Ny adgangskode og derefter klikke på Opdater e -mail -indstillinger (du skal muligvis rulle ned for at se den).