Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min hjemmesideprofil

Som standard anvender din websides profil automatisk din kontos e-mail – sammen med det webside-navn og den fysiske adresse, du angav, da du konfigurerede websiden. Du kan ændre disse oplysninger om nødvendigt.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger websted eller Rediger websted for at åbne din webstedsredaktør.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Grundlæggende oplysninger, og opdater dit navn, adresse, telefonnummer eller virksomhedskategori.
  6. Vælg Færdig .
  7. Hvis du vil opdatere telefonnummeret på dit websites sidehoved, skal du vælge Hjemmeside og derefter vælge dit sidehoved. Rul ned for at opdatere dit telefonnummer. Vælg Færdig igen.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .