Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift min support -PIN -kode

Sådan ændrer du din support -PIN -kode, som identificerer dig som ejer af din konto. Hvis det er nødvendigt kontakt en GoDaddy -guide , så bekræfter vi din support -PIN -kode.

1. Gå til din GoDaddy-side for Login og PIN-kode.
  2. Din aktuelle PIN-kode findes i afsnittet Support PIN-kode.
  3. I afsnittet Support -PIN -kode skal du vælge Rediger .
  4. Indtast en ny support -PIN -kode , og vælg derefter Gem . Din nye PIN -kode skal opfylde de viste betingelser.
    Indtast en ny support -PIN -kode