Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift min support -PIN -kode

Sådan ændrer du din support -PIN -kode, som identificerer dig som ejer af din konto. Hvis du har brug for at kontakte en GoDaddy -guide , bekræfter vi din support

1. Gå til din GoDaddy-side for Login og PIN-kode.
  2. Din aktuelle PIN-kode findes i afsnittet Support PIN-kode.
  3. I afsnittet Support -PIN -kode skal du vælge Rediger .
  4. Indtast en ny support -PIN -kode , og vælg derefter Gem . Din nye PIN -kode skal opfylde de viste betingelser.
    Indtast en ny support -PIN -kode