Skift navneservere til mine domæner

Navneservere er din primære DNS-controller, og ændring af dine navneservere ændre, hvor du administrerer dine DNS-indstillinger. Korrekte navneserverindstillinger er kritiske for at sikre, at din e-mail og website fungerer korrekt. Dit domæne skal være registreret hos GoDaddy på din konto for at ændre navneservere.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. I afsnittet Navneservere skal du vælge Skift.
  5. Vælg den indstilling, som passer bedst for dig:
    • Tilslutning af mit domæne til en hjemmeside jeg har bygget: Brug vores guide til at slutte dit domæne til en hjemmeside, der er bygget et andet sted, såsom Squarespace, Weebly eller WordPress.
    • Jeg vil benytte GoDaddy-standardnavneservere (anbefales): Vi opdaterer automatisk dit domæne til et sæt GoDaddy navneservere. Denne funktion kan kun bruges, hvis du ikke bruger GoDaddy navneservere i øjeblikket.
    • Angiv mine egne navneservere (avanceret): Angiv de navneservere, som du har fået af din hosting-udbyder.
  6. Vælg Gem eller Tilslut.
  7. Markér feltet ved siden af Ja, jeg giver samtykke til at opdatere navneserverne for de(t) valgte domæne(r).

Bemærk: Du skal bekræfte din identitet, hvis du har domænebeskyttelse til dit domæne. Vi sender dig automatisk en bekræftelseskode, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangsadgangskode til den e-mailadresse, du anvender som registrant.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relaterede trin

• Overfør dit domæne til GoDaddy for at gøre det lettere og mere sikkert at administrere DNS.
  • Brug GoDaddy standard navneservere, og opret forbindelse til et andet website ved at ændre din A-record.

Flere oplysninger

• Visse domæner kan have særlige krav til navneserverindstillinger.
  • Hvis dit domæne ikke er registreret eller hostet hos GoDaddy, kan du også administrere DNS hos os ved at tilføje Hostet DNS.