Skift navneservere til mine domæner

Du skal ændre dine navneservere for at etablere forbindelse mellem dit domænenavn og dit website. Hvordan du ændrer dine navneservere afhænger af hvor dit domæne er registreret, og hvor dit website er registreret. Benyt tabellen nedenfor til at finde det scenarie, som er relevant for din situation og følg disse instruktioner.

Mit domæne er registreret med Mit website er hostet med Følg disse instruktioner...
GoDaddy GoDaddy
GoDaddy Et andet firma

Først får du navnene på dine navneservere fra dit websites hostingfirma.

Derefter skifter du domæne for at bruge navneserverne for dit website hostingfirma

Et andet firma GoDaddy

Først finder du ud af, hvad dine GoDaddy-navneservere er

Oplys dem derefter til det firma, hvor dit domæne er registreret

Et andet firma DNS-hosting (tidligere kendt som "Off-Site DNS") Administrér ekstern DNS
GoDaddy VPS/Dedikeret
her

Først opretter du dine egne navneservere

Derefter opdaterer du dit domænenavn, så du kan bruge det med dine netop oprettede navneservere