Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Start min Gen 4 dedikerede server i redningstilstand

Hvis der er et problem med din 4. generations dedikerede server, som forhindrer adgang (f.eks. En tjeneste, der ikke fungerer som forventet), kan du starte serveren i redningstilstand . Du får midlertidige legitimationsoplysninger, som du kan bruge til at logge ind på serveren via SSH for at fortsætte fejlfinding.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Administrer på siden Mine produkter ved siden af den 4. generations dedikerede server, som du vil redde.
  3. Vælg Serverhandlinger > Redningstilstand .
  4. Læs meddelelsen, og klik derefter på Bekræft . Der vises en statusmeddelelse, og det tager et par minutter at genstarte din server i redningstilstand. Når det er gennemført, viser dit server Dashboard at serveren nu er i redningstilstand (lige under servernavnet).
    redningstilstand server dashboard
  5. Brug de midlertidige loginoplysninger til at få adgang til serveren via SSH . Du skal kunne få adgang til filer på din server.
  6. Når du er færdig med at arbejde i redningstilstand, skal du klikke på Afslut redningstilstand i serverens Dashboard. Serveren genstarter til Aktiv tilstand (kan tage et par minutter). For SSH -adgang skal du bruge dine originale legitimationsoplysninger som normalt.