SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilbagekald et certifikat

Tilbagekaldelse af dit SSL -certifikat annullerer det og fjerner øjeblikkeligt HTTPS fra hjemmesiden. Afhængigt af din webhost kan din website muligvis vise fejl eller blive midlertidigt utilgængelig. Processen kan ikke vendes.

Har du faktisk brug for at tilbagekalde dit certifikat?

Vi anbefaler kun at overveje tilbagekaldelse, hvis det sikrede site ikke længere er i drift, eller du har anmodet om certifikatet for den forkerte organisation.

Du skal f.eks. Ikke tilbagekalde certifikatet, hvis du skifter certifikattyper, såsom fra en standard til en Premium SSL. Du kan ganske enkelt installere det nye certifikat over det eksisterende.

Under følgende omstændigheder kan du også genskabe dit certifikat i stedet for at tilbagekalde det:

• Ændring af certifikatets fællesnavn
  • Mistet din private nøgle
  • Flytning af din hjemmeside til en ny server

Se for oplysninger om at gendanne dit certifikat i stedet for at tilbagekalde det Gendan mit certifikat.

Sådan tilbagekaldes et SSL -certifikat

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater, og vælg Administrer for det certifikat, du vil tilbagekalde.
  3. Under Certifikatoplysninger skal du vælge Tilbagekald ud for Status .
  4. Vælg årsagen til, at du tilbagekalder certifikatet, og vælg derefter Tilbagekald certifikat .

Hvis du tilbagekalder dit certifikat inden for de første 30 dage, bedes du kontakte kundeservice. Du er muligvis berettiget til butikskredit.