Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj en HTTPS -post

Øg sikkerheden, og reducer sidernes indlæsningstider på dit website ved at føje en HTTPS -post til din DNS -zonefil . Hver gang du indlæser en webside i din browser, gennemgår browseren en række kontroller for at afgøre, hvilken serviceprotokol den skal bruge til at indlæse siden, enten http: // eller https: // . HTTPS -fortegnelser beder eksplicit browseren om at oprette forbindelse via HTTPS, hvilket fjerner de ekstra kontroller på forhånd og hjælper siderne med at indlæse hurtigere.

Bemærk: GoDaddy understøtter kun HTTPS -fortegnelser i alias -tilstand, så fortegnelsens prioritet er altid indstillet til 0 .
  1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Vælg Tilføj ny fortegnelse , og vælg derefter HTTPS fra menuen Type .
  5. Indtast oplysningerne til din nye HTTPS -fortegnelse.
    • Navn : Fortegnelsens værtsnavn eller præfiks uden domænenavnet. Indtast & commat; for at placere fortegnelsen på dit roddomæne eller indtaste et præfiks, såsom www .
    • Prioritet : Prioriteten er altid indstillet til 0 , fordi vi i øjeblikket kun understøtter HTTPS -fortegnelser i Alias -tilstand.
    • Værdi : Indtast et domænenavn, som HTTPS -fortegnelsen vil pege på.
    • TTL (Time to Live) : Det tidsrum, som serveren skal cache oplysninger, inden de opdateres. Standardindstillingen er 1 time.
  6. (Valgfrit) Vælg Tilføj flere fortegnelser for at tilføje flere DNS -fortegnelser på samme tid. Hvis du skifter mening, skal du vælgeskærmbillede af ikonet til sletning af en dns -record Slet for at fjerne de poster, der endnu ikke er gemt.
  7. Vælg Gem for at tilføje din nye fortegnelse. Hvis du har tilføjet flere fortegnelser på samme tid, skal du vælge Gem alle fortegnelser.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.