Tilføj en TXT-fortegnelse

En TXT-fortegnelse (forkortelse for tekstfortegnelse) er en nyttig DNS-fortegnelse, der knytter vilkårlig tekst til en vært eller et andet navn. TXT-fortegnelser bruges oftest til at bekræfte ejerskab af domæner, SSL-certifikater og e-mailafsenderpolitikker, f.eks. SPF-fortegnelser og DMARC-politikker.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg TILFØJ under tabellen med dine nuværende DNS-fortegnelser.
  5. Vælg TXT i rullemenuen med valgmuligheder for fortegnelser.
  6. Indtast oplysningerne til TXT-fortegnelsen:
    • Vært: Indtast værtsnavnet til TXT-fortegnelsen. Du kan f.eks. skrive www for at placere fortegnelsen på www.eksempel.dk. For at placere værten på eksempel.dk skal du skrive @ i feltet Vært.
    • TXT-værdi: Den værdi, du vælger som Værtsdestinationen.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne.
  7. Vælg Gem for at fuldføre dine opdateringer.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.