Tilføj en TXT-fortegnelse

Tilføj en TXT-post til at bekræfte ejerskab af domæne, fuldfør bekræftelse af SSL og opret e-mailafsenderpolitikker, f.eks. SPF-poster og DMARC-politikker. En TXT-post (forkortelse for tekstpost) er en informativ DNS-post, der bruges til at knytte en tekststreng til en vært eller et andet navn.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny post.
    vælg tilføj ny post
  5. Vælg TXT fra menuindstillingen Type.
  6. Indtast oplysningerne til TXT-fortegnelsen:
    • Navn: Værtsnavnet til posten. Angiv @ for at placere TXT-posten i dit roddomæne, eller angiv en præfiks, såsom mail.
    • Værdi: Tekststrengen til TXT-posten. Dette leveres som regel af din SSL-, hosting- eller e-mailudbyder. TXT-poster har højst 1024 tegn, og kun UTF-8-tegn understøttes.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj post for at gemme din nye TXT-post.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.