Tilføj et afsnit om onlineaftaler

Online -aftaler giver dine kunder mulighed for at booke tid hos dig eller tilmelde sig dine begivenheder. Angiv flere tjenester, angiv hvilke tidspunkter, der er tilgængelige, indstil en pris for hver, og beslut, om kunder betaler personligt på tidspunktet for servicen.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til den side og placering, hvor du vil tilføje din liste over aftaler eller tjenester, som folk kan tilmelde sig, og tilføj et afsnit .
  5. Søg efter afsnittet Aftaler og tjenester , og vælg Tilføj . Hvis du ikke ser Aftaler og tjenester på listen, har du allerede tilføjet det et andet sted på dit site.
  6. Bemærk: Kun ét afsnit om onlineaftaler er tilladt på hele hjemmesiden. Hvis der allerede findes et afsnit om onlineaftaler på dit site, skal du gå til det og flytte det til den side og placering , hvor du ønsker det skal være.
  7. Tilpas sektionens indstillinger, såsom layout, accentfarve, titel eller knappen for at bestille en aftale.
  8. Vælg Gå til administrator for at gå til dit aftaledashboard. Du kan finde nyttige tip til, hvad du skal gøre næste gang, især hvis du indstiller dine aftaler for første gang.
  9. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.

Du kan også slette afsnittet og tilføje det igen når som helst. Sletning af afsnittet Onlineaftaler sletter IKKE nogen af aftale- eller serviceoplysningerne. Alle disse oplysninger administreres fra dit dashboard.

Bemærk: Hvis tjenester ikke vises i afsnittet om aftaler, efter du har udgivet dit website, skal du opdatere dine virksomhedsoplysninger. På dit dashboard skal du vælge Aftaler og derefter vælge Indstillinger under Indstillinger .