Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj min e -mail -signatur til Outlook (Mac)

Indstil Outlook til automatisk at føje signaturer til hver meddelelse, eller kun for specifikke meddelelser, som du skriver og sender. E -mailunderskrifter kan vise dit navn, jobtitel, telefonnummer, hjemmeside og andre kontaktoplysninger, du vil medtage.

1. Åbn Outlook til Mac. (Har du ikke appen? Sådan downloader du den .)
  2. I menuen Outlook skal du vælge Ny e -mail .
    Vælg Ny e -mail
  3. Vælg Signatur > Rediger signaturer .
    Klik på Signaturer
  4. Vælg plusknappenPlustegn -ikon for at tilføje en ny signatur.
    Klik på Plustegn -ikon
  5. Indtast den signatur, du vil bruge, og et Signaturnavn (så du lettere kan identificere din signatur).
    Indtast din signatur
  6. Vælg Gem .
    Gem din signatur
  7. Under Vælg standardsignatur skal du bruge rullemenuerne til at vælge, om din signatur automatisk skal føjes til Nye meddelelser og/eller Svar/videresendelser .
    Vælg e -mailpræferencer for signatur
  8. Luk vinduet. Din signatur vises nu i dine meddelelser.

Hvis du kun vil føje din signatur til bestemte e -mails, kan du vælge den blandt indstillingerne for oprettelse af meddelelser.
Tilføj signatur fra Meddelelsesindstillinger

Flere oplysninger

Bemærk: Disse trin opretter kun en signatur, som er tilgængelig, når du bruger Outlook på din Mac. Hvis du bruger andre e -mailklienter, skal du også oprette signaturer til dem.