Tilføj robots.txt -filen til mit WordPress -site

Søgemaskiner som Google, Yahoo! Og Bing bruger robotter til at gennemgå dit websites sider og mediefiler for at indeksere dem, så de kan vises blandt søgeresultater. Hvis du har robots.txt -filen på dit website, kan du konfigurere forskellige direktiver, der tillader eller nægter crawling af specifikke afsnit på dit site. Hvis du forhindrer robotter i at crawle mindre betydningsfulde sider og filer, kan det reducere serverbelastningen. Det forhindrer også robotter i at nå deres crawlkvote pr. Website, før de får mulighed for at gennemgå vigtige sider.

1. Log på WordPress.
  2. Installer og aktiver Yoast SEO -plugin .
  3. I menuen til venstre skal du vælge Yoast SEO og derefter vælge Værktøjer .
  4. Vælg Fileredigeringsprogram .
  5. Under Opret robots.txt -fil under robots.txt. En ny side med kode indlæses. Dette er en udviklervisning af dit site oprettet af Yoast til avanceret fejlfinding. Du kan gå tilbage til WordPress -dashboardet med din browsers tilbage -knap.
    Bemærk: Hvis du allerede har en robots.txt -fil på dit website, kan du redigere filen .

Når du går tilbage til Fileredigeringsside i dit WordPress -dashboard, kan du se den nyoprettede robots.txt -fil. På serveren er filen i rodmappen på dit WordPress -site.