Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tjek mit antal installationer

Uanset dit abonnementsniveau har du et begrænset antal gange, hvor du kan installere Microsoft 365 desktop -apps.

Sådan bestemmer du antallet af installationer, der i øjeblikket bruges på din konto:

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Download Office , som åbner din Microsoft 365 -konto. Du bliver muligvis bedt om at logge på med din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode.
    Klik på Download Office
  3. Dit antal installationer vises under Mine installationer .
    Mine installationer