Fjern blokering af min Microsoft 365 -e -mail

Hvis sendt e -mail ikke kan leveres og bounce med en fejlmeddelelse om en dårlig udgående afsender eller en lejeroverskredet tærskel, skal du indsende en anmodning om blokering af e -mail. Anmodninger om fjernelse af blokering gennemgås af vores Microsoft 365-eksperter inden for 24-72 timer. Vi sender dig opdateringer via e -mail og fortæller dig, hvornår blokken er rettet.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrator > Fjern blokering af e -mail .
    Microsoft 365 Admin -menu åbnet med Fjern e -mail fra nedenfor
  3. Hvis du har flere organisationer, skal du vælge de (t) berørte domæne (r). Hvis du har en organisation, fortsætter du til næste trin.
  4. Vælg den type bounce, du har modtaget:
  5. Du kan finde typen af afvisning i den modtagne meddelelse. Sådan kan en fejl se ud i Outlook, selvom fejlmeddelelsen kan se anderledes ud afhængigt af din e -mailklient.
    Lejeren har overskredet tærsklen fejlmeddelelse

Dårlig udgående afsender

1. Vælg det datointerval, hvor e -mail -bounce -afspillerne begyndte, eller hvis de tidligere blev løst, da de begyndte at ske igen.
  2. Indtast din berørte e -mailadresse. Hvis mere end én e -mailadresse er blokeret, skal du indsende hver e -mailadresse alene.
  3. Vælg Indsend .
  4. Vi scanner e -mailkontoen for eventuelle problemer, hvilket kan tage et par minutter. Når du ser Blokeringsoplysningerne , skal du vælge Ja, hvis e -mailene blev sendt med vilje (sendt af e -mailbrugeren) eller Nej, hvis de blev sendt utilsigtet (ikke sendt af e -mailbrugeren), og e -mailkontoen måske er kompromitteret.
  5. Vælg Næste.
  6. Hvis de blokerede e -mails blev sendt med vilje, skal du gennemgå Microsofts afsendelsespolitik og rydde udbakken.
  7. Eller, hvis de blokerede e -mails blev sendt utilsigtet, skal du vælge, hvordan kontoen blev kompromitteret:
    • Phishing : E -maillegitimationsoplysningerne (f.eks. Brugernavn og adgangskode) blev angivet på et svigagtigt website. Lær mere om phishing .
    • Malware : En virus eller anden malware blev downloadet og registreret e -mailoplysninger eller sendt e -mail som bruger.
    • Jeg ved det ikke : Brugeren ved ikke årsagen til, at adressen er blevet kompromitteret.
    • Andet : Brugeren ved årsagen til kompromiset, og det skyldes ikke phishing eller malware. Angiv årsagen, så vi kan forbedre dette produkt og bedre imødekomme dine behov.
    Fuldfør derefter hver af de opgaver, der er nødvendige for den berørte e -mail, og ryd din udbakke.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver opgave, og Send anmodning om fjernelse af blokering .
  9. Hvis e -mailadressen på din GoDaddy -konto er påvirket af e -mailblokken, skal du indtaste en anden e -mailadresse og vælge Brug denne e -mail .

Alle færdige! Vi sender din supportbillet til e -mailadressen på din GoDaddy -konto (eller den adresse, du indtastede i det foregående trin).

Lejer overskredet tærskel

1. Vælg det datointerval, hvor e -mail -bounce -afspillerne begyndte, eller hvis de tidligere blev løst, da de begyndte at ske igen.
  2. Vælg det berørte domæne. Hvis du har ét domæne, vælges det automatisk.
  3. Vælg Indsend .
  4. Vi scanner e -mailkontoen for eventuelle problemer, hvilket kan tage et par minutter. Når du ser Blokeringsoplysningerne , skal du vælge Ja, hvis e -mailene blev sendt med vilje (sendt af e -mailbrugeren) eller Nej, hvis de blev sendt utilsigtet (ikke sendt af e -mailbrugeren), og e -mailkontoen måske er kompromitteret.
  5. Vælg Næste.
  6. Hvis de blokerede e -mails blev sendt med vilje, skal du gennemgå Microsofts afsendelsespolitik og rydde udbakken.
  7. Eller, hvis de blokerede e -mails blev sendt utilsigtet, skal du vælge, hvordan kontoen blev kompromitteret:
    • Phishing : E -maillegitimationsoplysningerne (f.eks. Brugernavn og adgangskode) blev angivet på et svigagtigt website. Lær mere om phishing .
    • Malware : En virus eller anden malware blev downloadet og registreret e -mailoplysninger eller sendt e -mail som bruger.
    • Jeg ved det ikke : Brugeren ved ikke årsagen til, at adressen er blevet kompromitteret.
    • Andet : Brugeren ved årsagen til kompromiset, og det skyldes ikke phishing eller malware. Angiv årsagen, så vi kan forbedre dette produkt og bedre imødekomme dine behov.
    Fuldfør derefter hver af de opgaver, der er nødvendige for den berørte e -mail, og ryd din udbakke.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver opgave, og Send anmodning om fjernelse af blokering .
  9. Hvis e -mailadressen på din GoDaddy -konto er påvirket af e -mailblokken, skal du indtaste en anden e -mailadresse og vælge Brug denne e -mail .

Alle færdige! Vi sender din supportbillet til e -mailadressen på din GoDaddy -konto (eller den adresse, du indtastede i det foregående trin).