Vælg et nyt domæne på min Linux-hostingkonto

Sådan ændrer du det primære domænenavn på din Linux-hostingkonto. Når du har ændret det, går der op til 24 timer, før ændringen træder i kraft.

Gør dette, før du følger denne vejledning:

Er dette gjort? Så lad os få ændret det domænenavn.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting, ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. På kontoens Dashboard i afsnittet Indstillinger ud for Primært domæne skal du klikke på Administrer.
  4. Vælg eller indtast det domæne, som du ønsker at bruge og klik derefter på Skift domæne.

Flere oplysninger

• Hvis det domæne, du vil bruge ikke er på den samme GoDaddy-konto, skal du ændre domænets A-record, så det henviser til din hosting-IP-adresse.
  • Der kan opstå problemer med WordPress® installationer, når du ændrer det primære domæne. Hvis det sker, kan du få flere oplysninger i denne vejledning til WordPress.