SSL-certifikater Hjælp

Bekræft domæneejerskab (DNS eller HTML) for mit SSL-certifikat

Bemærk: Vi bruger ikke omdirigeringer, når vi validerer dit domæneejerskab.

Når du anmoder om et SSL-certifikat, vil vi muligvis bede dig om at bekræfte, at du kontrollerer det domæne, hvortil du beder om certifikatet. Du kan vise på to måder, at du kontrollerer domænet:

Fremgangsmåde Sådan virker det
DNS-post (anbefales) Opret en TXT-fortegnelser, som vi angiver i dit domænenavns zonefil (DNS)
HTML-side

Upload en HTML-side med indhold, som vi angiver, til en bestemt mappe på hjemmesiden for the fællesnavn, du bruger.

Du kan ikke bruge HTML-metoden med Wildcard-certifikater.

Med HTML-metoden bliver certifikatet kun valideret for roddomænet, f.eks. coolexample.com. Hvis det er nødvendigt, at certifikatet dækker yderligere CNAMES, som f.eks. www.coolexample.com og blog.coolexample.com, skal du bruge DNS-post-metoden.

Følg nedenstående vejledning for din bekræftelsesmetode, DNS-post eller HTML-side.

DNS record (Recommended)

Du vil modtage en e-mail fra os med en TXT-værdi, som du skal bruge til at oprette i din domænenavns DNS-zonefil. Tilføjelse af denne TXT-fortegnelse vil slet ikke påvirke din website. Det er noget du kun kan se gennem et særligt redskab, som udfører DNS-opslag.

Du kan kun oprette TXT-fortegnelsen gennem det firma, hvis navneservere dit domænenavn bruger. Hvis dit domænenavn bruger vores navneservere, bedes du se Administrer DNS-poster.

Brug følgende oplysninger til at oprette din TXT-fortegnelse:

Felt Hvad der skal indtastes
Navn (host) Indtast @ (Hvis din DNS er hostet uden for GoDaddy, skal denne muligvis ikke udfyldes)
Værdi Skriv hele den TXT-værdi, vi har sendt til dig

Når først du har oprettet DNS-posten, skal du bruge anvisningerne i afsnittet Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn i denne artikel, for at lade os vide, at du er klar til at vi bekræfter, at du kontrollerer domænet.

HTML-side

Advarsel: Hvis du bruger HTML-metoden, bliver certifikatet kun valideret for den mappe, som HTML-filen er gemt i. Hvis du f.eks. gemmer HTML-filen i din websites rodmappe, vil certifikatet være gyldigt for smarteksempel.com, men det vil ikke være valideret for www.smarteksempel.com. Hvis du ønsker, at dit certifikat skal være valideret for både roddomænet og www., skal du bruge DNS-metoden til at bevise din domænekontrol.

Du vil modtage en e-mail fra os med en unik identifikator, som vil være på en linje i e-mailen: "Dit unikke ID for disse metoder er [uniktID]."

1. Brug en app som Notepad eller TextEdit til at oprette en fil med navnet godaddy.html.
  2. Kopier dit unikke ID, og kun dit unikke ID, ind i filen. Hvis dit unikke ID f.eks. er 12345, skal indholdet i din nye .html-fil være:

12345
  3. Opret en mappe med navnet "/.well-known/pki-validation/" i hjemmesidens øverste mappe med det almindelige navn, du anvender. Normalt er dette hjemmesidens rodmappe – f.eks. en mappe navngivet coolexample.com. Flere oplysninger om at finde din rodmappe: Hvis du kører på en Windows-server, skal du navngive mappen /.well-known./ i stedet for /.well-known/, da serveren ellers ikke giver dig lov til at oprette mappen.
  4. Placer den nye .html-fil i PKI-valideringsmappen. Efter at du har placeret filen dette sted, skal filens URL f.eks. være http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html. Flere oplysninger om at få FTP-adgang med henblik på at uploade .html-filen til din rodmappe:
  5. Bekræft, at du kan få adgang til godaddy.html i en webbrowser, og følg derefter vejledningen i afsnittet Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn i denne artikel.

Hvis SSL-certifikatet gælder for roddomænet, skal det være muligt at finde HTML-filen på http://coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html. http://www.coolexample.com/.well-known/pki-validation/godaddy.html er ikke nok.

Sådan bekræftes ejerskabet af dit domænenavn

Efter du tilføjer en DNS-post eller HTML-side, skal du lade os vide, at du er klar til at vi bekræfter, at du kontrollerer domænet.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer for det certifikat, du vil bekræfte.
  3. Vælg Kontrollér min opdatering.

Det kan tage 5-10 timer for bekræftelsen er blive fuldført.

Næste trin

• Hvis dit SSL hører til det primære navn på en website, der er hostet hos GoDaddy, installerer vi automatisk certifikatet for dig.
  • Hvis din server er placeret et andet sted, kan du downloade dit SSL-certifikat.