Vis eller skift PHP-versionen for min Linux-hosting

Du kan finde den aktive PHP-version for din Linux-hosting på kontoens dashboard. Det er altid en god ide at holde PHP opdateret til seneste version for sikkerhedsopdateringer og forbedret ydeevne.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. På kontoens Dashboard under afsnittet Indstillinger skal du vælge Server.
    vælg server
  4. Hvis du vil ændre PHP-versionen, skal du ud for PHP-version klikke på Administrer.
  5. Vælg en anden PHP-versionen fra listen, og indtast derefter opdater i feltetIndtast ''opdater'' for at bekræfte.
  6. Klik på Gem ændringer.