Tilføj en A-record

Tilknyt dit domæne til din website ved at tilføje en A-post til din DNS-zonefil, når dit domæne bruger GoDaddy-navneservere. A-poster peger til en IP-adresse, som regel den til din hostingkonto. De kan også bruges til at oprette underdomæner, som peger til en IP-adresse, såsom blog.mitnyefirma.com.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny post.
    vælg tilføj ny post
  5. Vælg A fra menuindstillingen Type.
  6. Indtast oplysningerne til din nye A-post:
    • Navn: Værtsnavnet til A posten. Angiv @ for at placere A-posten i dit roddomæne, eller angiv en underdomænepræfiks, såsom www .
    • Værdi: IP-adressen til din A-post. Dette vil typiske være din hostingkontos IP-adresse.
    • TTL: Hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj post for at gemme din nye A-post.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.