Tilføj en AAAA -fortegnelse

AAAA -fortegnelser er DNS -fortegnelser, der bruger en IP -adresse til at forbinde et domæne til en hjemmeside, og som når som helst kan føjes til dit domæne. De ligner A -fortegnelser , men AAAA -fortegnelser peger på 128 & ndash; bit/IPv6 -adresser i stedet for de IPv4 -adresser, der bruges af A -fortegnelser. En 128 & ndash; bit/IPv6 -adresse er repræsenteret som otte grupper på fire hexidecimale cifre.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Tilføj under tabellen med poster.
  5. Under Type skal du vælge AAAA .
  6. Indtast oplysningerne til din AAAA -fortegnelse:
    • Vært : Værtsnavnet, som AAAA -fortegnelsen linker til. Indtast @ for at pege direkte på dit domænenavn.
    • Peger på : Den 128 & ndash; bit/IPv6 -adresse, du indstiller som destination for værten. For eksempel er 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en gyldig 128 & ndash; bit/IPv6 -adresse.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Gem for at gemme din nye AAAA -fortegnelse.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.