Rediger en AAAA -record

Rediger dine AAAA -fortegnelser i din DNS -zonefil, hvis du har brug for at foretage ændringer af de nuværende indstillinger. AAAA -fortegnelser peger på 128 bit/IPv6 -adresser, som er repræsenteret som otte grupper på fire hexadecimale cifre.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Rediger ud for den AAAA -fortegnelse, du redigerer.
  5. Rediger oplysningerne til din AAAA -fortegnelse:
    • Navn : Værtsnavnet på posten. Indtast @ for at placere AAAA -fortegnelsen på dit roddomæne, eller indtast et præfiks , f.eks. Mail .
    • Værdi : IPv6 til din fortegnelse. Dette vil typisk være IP -adressen på din hostingkonto. F.eks. Er 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en gyldig IPv6 -adresse.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gennemføre dine ændringer.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.