Tilføj en NS -post

Hvis du hoster DNS med GoDaddy, konfigureres de NS -fortegnelser, der er nødvendige for din standard DNS, automatisk og kan ikke ændres. Du kan dog tilføje brugerdefinerede NS -fortegnelser for at pege en specifik underdomæne -vært til et andet sæt navneservere, som derefter kan give dig mulighed for at administrere DNS for underdomænet videre på en anden DNS -tjeneste.

1. Log ind på dit GoDaddys Domænekontrolcenter. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til Yderligere indstillinger, og klik på Administrer DNS .
    vælg administrer dns
  4. Vælg knappen Tilføj under listen over eksisterende fortegnelser. I rullemenuen Type skal du vælge Navneserver .
  5. Udfyld de obligatoriske felter:
    • Host: Værtsnavnet på det underdomæne du peger på.
    • Peger på: Den navneserver, som du ønsker, at underdomænet skal pege på.
    • TTL: Hvor længe serveren skal cache oplysninger.
  6. Klik på Gem for at fuldføre processen.

Der kan gå op til 48 timer, før alle ændringer træder i kraft.