Tilføj en SRV -post

SRV (Service) -fortegnelser er DNS -fortegnelser, der bruges til at identificere computere, der hoster specifikke tjenester, såsom FTP, telefoni eller instant messaging. Tilføj en SRV -fortegnelse til dit domæne når som helst på din GoDaddy -konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Tilføj under tabellen med poster.
  5. Under Type skal du vælge SRV .
  6. Indtast oplysningerne til din SRV -fortegnelse:
    • Service : Servicenavnet på denne SRV -record. Navnet skal begynde med en understregning, såsom _ldap , _ftp eller _smtp .
    • Protokol : Den protokol, som tjenesten bruger. Navnet skal begynde med en understregning, såsom _tcp eller _udp.
    • Navn : Det værtsnavn eller domænenavn, som SRV linker til. Hvis du vil linke fortegnelsen til dit domænenavn, skal du indtaste @ .
    • Mål : Værtsnavnet på den maskine, der leverer tjenesten, såsom host.example.com .
    • Prioritet : Prioriteten for SRV -fortegnelsen. For flere fortegnelser, der har det samme navn og service , bestemmer prioritetsnummeret, hvilket mål der skal kontaktes først.
    • Vægt : Vægten på SRV -fortegnelsen. For flere fortegnelser, der har samme navn , service og prioritet , bestemmer vægtværdien, hvor ofte et mål vælges i forhold til andre.
    • Port : Portnummeret for tjenesten, såsom 80 eller 21 .
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Gem for at gemme din nye SRV -fortegnelse.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.