Føj min Microsoft 365 -e -mail til Gmail på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Bemærk: Vi anbefaler, at du bruger Outlook -appen til Android . For at få Outlook, skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
Outlook QR -kode

Føj din e -mailadresse til Gmail på en Google Pixel eller en anden Android -telefon. Så uanset hvor du er, vil du altid holde kontakten med din virksomheds e -mail.

1. Åbn Gmail.
    • Hvis du ikke bruger Gmail før, skal du trykke på Tilføj en e -mailadresse .
      Tryk på Tilføj e -mailadresse
    • Hvis du allerede har en Gmail-konto, kan du i øverste højre hjørne trykke på din profil og Tilføj en anden konto .
      Tryk på Tilføj konto
  2. Tryk på Exchange og Office 365.
    Vælg Exchange og Office 365
  3. Indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse, og tryk på Næste .
    Indtast e -mailadresse
  4. Indtast din adgangskode, og tryk på Log ind .
    Indtast adgangskode til e -mail, og log på
  5. Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  7. Første gang du bruger konti, skal du trykke på Accepter for at give Gmail adgang til din konto.
  8. Når din konto er klar, skal du trykke på Færdig for at se din indbakke.
    Færdig

Din Microsoft 365 -konto er nu konfigureret i Gmail!

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon