Føj min Microsoft 365 -e -mail til Outlook på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -e -mailkonto til Outlook til Android. Du kan sende og modtage e -mail fra din telefon, når du er på farten.

Denne video er en del af How-To-serien for opsætning af e-mail.

Påkrævet: Før du fortsætter, skal du sørge for at have Outlook -appen. For at downloade Outlook skal du bruge din telefons kamera til at scanne denne QR -kode.
qr -kode til download af Microsoft Outlook -app
  1. Åbn Outlook.
    Outlook blå konvolut med en hvid O
  2. Tryk påKonto -menuikon Outlook -app til Android konto -menuen, og derefterGearknap Indstillinger . Hvis du er en ny bruger, skal du trykke på TILFØJ KONTO og gå til trin 4.
  3. Tryk på TILFØJ MAILKONTO , og derefter på Tilføj en e -mailkonto .
    Tilføj en e -mailkonto
  4. Indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse, og tryk derefter på Fortsæt .
    • Du får muligvis en side Konti fundet . Hvis den e -mailadresse, som du konfigurerer, er angivet, skal du trykke på afkrydsningsfeltet ud for den og derefter på Fortsæt . Ellers skal du trykke på Spring over disse konti .
  5. Indtast din Microsoft 365 -adgangskode, og tryk derefter på Log ind . Du skal muligvis vælge din kontotype som Arbejde eller Skole , ikke Personlig , for at fortsætte.
    Indtast adgangskode til e -mail, og log på
  6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  7. Hvis dette er din første e -mailkonto i Outlook til Android, bliver du spurgt, om du vil tilføje en anden konto. Tryk på MAYBE LATER for at gå til din Outlook -indbakke. Hvis dette ikke er din første konto, føres du tilbage til indstillingssiden.
    Tilføj endnu en kontoudsigt på Android

Din Microsoft 365 -e -mail er nu på din Outlook til Android, og du er klar til at gå!