Føj min Microsoft 365 -e -mail til Outlook på Android

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365 -e -mailkonto til Outlook til Android. Du kan sende og modtage forretnings -e -mails fra din telefon uden at gå glip af noget.

1. Åbn Outlook . (Har du ikke appen? Download den i Google Play Butik .)
  2. Tryk på Menu >Gearknap Indstillinger .
    Tryk på Menu -ikon, der viser et hus
  3. Tryk på Tilføj mailkonto > Tilføj en e -mailkonto .
    Tilføj en e -mailkonto
  4. Indtast din Microsoft 365 -e -mailadresse, og tryk på Fortsæt .
    Indtast e -mailadresse, og tryk på Fortsæt
  5. Indtast din Microsoft 365-adgangskode, og tryk på Log på. (Du skal muligvis vælge, om din konto er en Arbejds- eller Skolekonto).
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  6. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse (MFA), skal du bekræfte din konto eller konfigurere godkendelsesappen .
  7. Din Microsoft 365-konto vises nu i Indstillinger. Gå til din Indbakke for at kontrollere din e-mail.
    Ny Microsoft 365-e-mailkonto vises i Indstillinger

Flere oplysninger

Hyppige problemer ved konfiguration af e-mail på en telefon.