Aktivér SSH for min Linux-hostingkonto

SSH er en sikker metode til at oprette forbindelse til din Linux-hostingkonto, så du kan flytte filer og eksekvere kommandoer. Følg denne vejledning for at aktivere SSH på din konto. Du behøver ikke konfigurere offentlige eller private nøgler.

Bemærk: Har du brug for hjælp fra en GoDaddy-guide? Klik på Chat nu på vores Kontakt os-side for at få hjælp.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting, ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. På kontoens Dashboard under Indstillinger skal du klikke på Server.
    klik på server
  4. Ud for SSH-adgang skal du klikke på Administrer.
  5. Klik på knappen SSH-adgang for at aktivere den. Knappen bliver grøn, og dine SSH-legitimationsoplysninger vises på listen. Brug disse legitimationsoplysninger til at logge på cPanel via SSH.

Bemærk: Din cPanel-adgangskode er også din SSH-adgangskode. Hvis du ikke kan huske din cPanel-adgangskode, kan du ændre den her. Husk at skrive den ned, for du kan ikke se den på dit konto-dashboard.