Find mit FTP-brugernavn til Linux-hosting

For at uploade indhold til din Linux-hostinghjemmeside skal du have et FTP-brugernavn, hvilket er det samme som dit cPanel-login.

Bemærk: Har du brug for hjælp fra en GoDaddy-guide? Klik på Chat nu på vores Kontakt os-side for at få hjælp.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting, ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens Dashboard kan du finde dit cPanel-login under afsnittet Indstillinger.

find mit ftp-brugernavn