Hjemmesideprogram Hjælp

Book onlineaftaler via Facebook og Instagram

Gør din virksomhed mere synlig ved at give potentielle kunder mulighed for at booke alle dine tjenester via Facebook og Instagram.

Før du begynder, skal du bekræfte, at du har knyttet din hjemmeside til Facebook. Hvis du ikke har en Facebook-side, kan du lave en under denne proces. Begynd derefter forfra med denne proces for at tilknytte din hjemmeside.

Hvis du bruger Instagram, skal du også bekræfte, at din Instagram-virksomhedsprofil og dine Facebook-konti er knyttet til hinanden, og at din hjemmeside er knyttet til Instagram.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil arbejde på.
  3. Vælg Indstillinger på dashboardet, og vælg Facebook-booking. Hvis du bruger et hjemmesideprogram, kan du vende tilbage til dashboardet ved hjælp af menuen Hjemmesideprogram øverst til venstre.
    ALTEXT
  4. Vælg Lad os få det ordnet!.
  5. Bekræft, at du vil fortsætte med din konto, eller log på en anden konto.
  6. Vælg den side, du vil tilknytte med.
  7. Giv GoDaddy tilladelse til at aktivere virksomhedsfunktioner på din side.
  8. Vælg og bekræft den GoDaddy-hjemmeside, som du vil knytte til siden.
  9. Når du er færdig, kan du se dine tjenester på din Facebook-side.

På Instagram kan du kun se knappen Book, når du ser din konto i appen på en mobil eller tablet. Knappen Book vises ikke, når du ser din konto i en browser på en stationær eller bærbar computer.

De første tre tjenester på siden Tjenester vises på din Facebook-side. Du kan ændre dine tjenesters rækkefølge, hvis du vil ændre, hvilke der vises. Hvis du ændrer dine tre første tjenester, kan der gå op til en time, før Facebook-siden opdateres.

Afsnittet Om på din Facebook-side kan linke til enhver hjemmeside, som kan være et andet link end knappen Book nu.