VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Bruger jeg Mine servere eller Hostingkontrolcentret?

Vi har to forskellige grænseflader til at administrere vores servere:

  • Min server er vores nuværende administrationsgrænseflade
  • Hostingkontrolcentret er det gamle system
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Se følgende tabel for at afgøre hvilken brugerflade din server bruger, baseret på den produktbeskrivelse som vises under serverens navn:
    Etiket Grænseflade
    [Niveau] Administreret VPS [Styresystem] Min server
    Virtuel privat server Min server
    [X]GB Dedikeret server Min server
    Virtuel privat hosting [Styresystem] Kontrolcenter
    [Niveau] Dedikeret hosting [Styresystem] Kontrolcenter
    Dedikeret server (månedligt) Kontrolcenter

Mulige værdier for [Niveau] omfatter:

  • Værdi
  • Economy
  • Deluxe
  • Premium

[Styresystem] vises enten som:

  • Linux
  • Vinduer

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.