GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Kan jeg få adgang til mine projekter på tværs af enheder?

Med Project Sync kan du få adgang til, redigere, gemme og eksportere dine projekter på tværs af dine telefoner, tablets og stationære computere. Det er allerede tilgængeligt på visse enheder og vil blive rullet ud til alle kunder i de næste par måneder.

Her er nogle almindelige spørgsmål om projektsynkronisering:

Kan jeg synkronisere mine Android -projekter?

Hvis du først installerede GoDaddy Studio til Android den 27. august 2021 eller senere, synkroniseres dine projekter automatisk med skyen. Som sådan er de tilgængelige på din GoDaddy Studio Android -mobilapp, GoDaddy Studio -websitet og din iOS -enhed, hvis Project Sync er aktiveret der. Vi arbejder på at gøre denne funktion tilgængelig for vores tidligere kunder.

Kan jeg synkronisere mine iOS -projekter?

Hvis du er en PRO -abonnent og først installerede GoDaddy Studio til iOS før 9. juli 2021, kan du aktivere iCloud Sync. Dette gør projekter, som du opretter i appen, tilgængelige på tværs af dine iOS -enheder, men de synkroniseres endnu ikke med dine Android -enheder eller internettet. Hvis du installerede GoDaddy Studio til iOS senere, har du måske allerede Project Sync. For at kontrollere, om den er aktiveret, kan du læse vores artikel om, hvordan du kontrollerer, om du har Project Sync .

Hvordan redigerer jeg på tværs af min telefon, tablet og webenheder?

1. Sørg for, at du er logget på den samme GoDaddy Studio -konto på alle enheder.
  2. Opret og gem et projekt på din mobilenhed eller computer. Du skulle kunne se det projekt, du oprettede i projektfeeden på begge enheder.

Bemærk: Hvis det tager et stykke tid at indlæse, kan du prøve at opdatere din browser.

3. Åbn og rediger projektet på din valgte platform.

Vil projekter med flere sider fungere på tværs af mine enheder?

Ja, projekter med flere sider synkroniseres på tværs af dine enheder, hvor Project Sync er aktiveret.

Vil video- og uploadede skrifttypeprojekter fungere på tværs af mine enheder?

Vi arbejder hårdt på at opbygge synkronisering til video- og uploadede skrifttypeprojekter, men indtil videre synkroniseres disse projekter ikke og vil kun være tilgængelige på den enhed, du oprettede dem på.

Kan jeg arbejde offline nu, hvor mine projekter synkroniseres?

Du kan oprette nye projekter og redigere dine eksisterende projekter, mens du er offline, men følgende funktioner kræver internetforbindelse:

• Start af et projekt fra en skabelon
  • Tilføjelse af nye arkivbilleder eller videoer
  • Tilføjelse af ny grafik
  • Ved hjælp af en skrifttype, som du ikke allerede har downloadet
  • Oprettelse af nye mapper
  • Åbning Opdag historier

Projektsynkronisering, sletninger, deling osv. Sker ikke, mens du er offline, men dit arbejde synkroniseres, når du er online igen.

Bemærk: Du skal bruge internetforbindelse for at logge på GoDaddy Studio. Du kan ikke logge på, når du er offline.

Jeg kan ikke se mine projekter på andre enheder; hvad skal jeg gøre?

• Sørg for, at du er logget på den samme konto på alle de enheder, du arbejder på.
  • Prøv at opdatere din browser.

Hvorfor tager det lang tid at uploade mine projekter?

Internetforbindelseshastigheden spiller en rolle i uploadhastigheden, ligesom antallet og størrelsen på de filer (billeder, video), du bruger i dine projekter. Som sådan kan det tage længere tid at synkronisere nogle projekter.

Relaterede oplysninger