GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Kan jeg få adgang til mine projekter på tværs af enheder?

Med Project Sync kan du få adgang til, redigere, gemme og eksportere dine projekter på tværs af dine telefoner, tablets og stationære computere. Det er allerede tilgængeligt på visse enheder og vil blive rullet ud til alle kunder i de næste par måneder.

Her er nogle almindelige spørgsmål om projektsynkronisering:

Kan jeg synkronisere mine Android -projekter?

Hvis du først installerede GoDaddy Studio til Android den 27. august 2021 eller senere, synkroniseres dine projekter automatisk med skyen. Som sådan er de tilgængelige på din GoDaddy Studio Android -mobilapp og GoDaddy Studio -websitet.

Kan jeg synkronisere mine iOS -projekter?

Hvis du først installerede GoDaddy Studio til iOS før 9. juli 2021, er projekter, som du opretter i appen, tilgængelige på alle dine iOS -enheder, men bliver endnu ikke synkroniseret med dine Android -enheder eller internettet.

Hvordan redigerer jeg på tværs af min Android -telefon, -tablet og -enheder?

1. Sørg for, at du er logget på den samme GoDaddy Studio -konto på begge enheder.
  2. Opret og gem et projekt på din Android -mobilenhed eller din webenhed. Du skulle kunne se det projekt, du oprettede i projektfeeden på begge enheder.

Bemærk: Hvis det tager et stykke tid at indlæse det, kan du prøve at opdatere din browser.

3. Åbn og rediger projektet på din valgte platform.

Vil projekter med flere sider fungere på tværs af mine enheder?

Projekter med flere sider synkroniseres, men denne funktion understøttes endnu ikke på internettet. Som sådan vil disse projekter være tilgængelige på tværs af dine mobilenheder, men ikke på internettet.

Vil video- og uploadede skrifttypeprojekter fungere på tværs af mine enheder?

Vi arbejder hårdt på at opbygge synkronisering til video- og uploadede skrifttypeprojekter, men indtil videre synkroniseres disse projekter ikke og vil kun være tilgængelige på den enhed, du oprettede dem på.

Kan jeg arbejde offline nu, hvor mine projekter synkroniseres?

Du kan oprette nye projekter og redigere dine eksisterende projekter, mens du er offline, men følgende funktioner kræver internetforbindelse:

• Start af et projekt fra en skabelon
  • Tilføjelse af nye arkivbilleder eller videoer
  • Tilføjelse af ny grafik
  • Ved hjælp af en skrifttype, som du ikke allerede har downloadet
  • Oprettelse af nye mapper
  • Åbning Opdag historier

Projektsynkronisering, sletninger, deling osv. Sker ikke, mens du er offline, men dit arbejde synkroniseres, når du er online igen.

Bemærk: Du skal bruge internetforbindelse for at logge på GoDaddy Studio. Du kan ikke logge på, når du er offline.

Jeg kan ikke se mine projekter på andre enheder; hvad skal jeg gøre?

• Sørg for, at du er logget på den samme konto på alle de enheder, du arbejder på.
  • Prøv at opdatere din browser.

Hvorfor tager det lang tid at uploade mine projekter?

Internetforbindelseshastigheden spiller en rolle i uploadhastigheden, ligesom antallet og størrelsen på de filer (billeder, video), du bruger i dine projekter. Som sådan kan det tage længere tid at synkronisere nogle projekter.