Skift sidehovedet i WordPress

Du kan manuelt foretage ændringer af PHP -koden i overskriften på dit WordPress -site. Dette giver dig mulighed for at ændre mere end bare den tekst, der vises øverst på dine sider.

1. Tilføj et underordnet tema, før du ændrer WordPress-temaet.
  2. Opret forbindelse til dit site med FTP .
  3. Naviger til mappen /wp-content /themes .
  4. Åbn mappen, som indeholder det tema, du vil arbejde med.
  5. Find filen header.php.
  6. Kopier filen til det relevante underordnede temabibliotek.
  7. Rediger og opdater header.php -filen i underordnet temabibliotek.

Ændringer, der er foretaget i filen header.php , der er placeret i det underordnede temabibliotek, har forrang foran den oprindelige header.php .