Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret forbindelse til min Administreret WordPress -server med SSH (Secure Shell)

Når du har aktiveret SSH på din Administreret WordPress -konto, skal du følge disse generelle trin for at oprette forbindelse via SSH ved hjælp af en klient.

Påkrævet: Du skal bruge følgende for at gennemføre disse trin:

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Start din SSH -klient.
  2. Indtast Host (dit domænenavn eller IP -adresse) og Port (22 for SSH) for at etablere SSH -forbindelsen.
  3. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dit FTP -brugernavn og din adgangskode .

Flere oplysninger

• De nøjagtige trin til at oprette forbindelse via SSH afhænger af den SSH -klient, du bruger. Se mere dokumentation for PuTTy eller Terminal .
  • Find almindelige SSH-kommandoer til dit WordPress-site i WP-CLI-håndbogen .