Slet en DS -record

Du kan til enhver tid slette en hvilken som helst af dine DS -fortegnelser.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Avancerede funktioner skal du vælge DNSSEC .
  5. På siden DS -fortegnelser skal du vælge REDIGER ved siden af den fortegnelse, du skal opdatere.
  6. I redigeringsvinduet skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikonet for at åbne redigeringsvinduet, og vælg derefterrediger dns skraldespandsikon papirkurvsikon for at slette fortegnelsen.
  7. Bekræft sletning ved at vælge Slet i bekræftelsesvinduet.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.