Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Download dine site -filer

Trin 1 på siden Flyt et administreret WordPress til en ikke -administreret WordPress -kontaserie.

For at flytte dit WordPress -site skal du downloade kopier af alle dine sidefiler. Alle dine websider, billeder og andre medier findes i dinwp-content mappe.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. For det website, du vil migrere, skal du vælge Værktøjer framenuikon menuen.

menuen med valgmuligheder for website
  4. Vælg Åbn ud for Filbrowser .
    knap til filbrowser
  5. Vælgwp-content mappen, og vælg derefter Download fra værktøjslinjen.
    download indholdsmappe