Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Download dine site -filer

Hvis du vil migrere dit site fra en Administreret WordPress-konto til en ikke-administreret værtskonto, skal du starte med at downloade mappen wp-content til en lokal mappe.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. I afsnittet Administreret WordPress skal du vælge Administrer for det site, du vil migrere.
  3. Fra dette kontrolpanel skal du vælge Værktøjer .
  4. Vælg Åbn ud for Filbrowser.
  5. Find og vælg derefter mappen wp-content .
  6. Vælg Download fra værktøjslinjen.