Administreret WordPress Hjælp

Download dine site -filer

Trin 1 af Flyt en Administreret WordPress-site til en ikke-administreret WordPress-konto-serien.

Hvis du vil flytte din WordPress-site, skal du downloade kopier af alle din sitefiler. Alle dine websider, billeder og andre medier er i mappen wp-content.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  3. Vælg Værktøjer fra menuikon-menuen for den website, som du flytte.

indstillingsmenu for site
  4. Ved siden af Filbrowser vælger du Åbn.
    filbrowserknap
  5. Vælg mappen wp-content og vælg derefter Download fra værktøjslinjen.
    download indholdsmappen