Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger SQL -fil til import

Trin 4 i Flyt et administreret WordPress -site til en ikke -administreret WordPress -kontaserie.

Påkrævet: Du skal bruge en teksteditor for at foretage de nødvendige ændringer i denne SQL -fil. Der er mange tilgængelige tredjeparts teksteditorer, vi anbefaler Notepad ++ . Rediger ikke filen i et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word.

Før du kan importere den SQL -fil, der er downloadet i Eksportér din websitedatabase, rediger den for at fjerne linjer, der forstyrrer importprocessen.

1. Find den SQL -fil, som du eksporterede.
  2. Åbn filen med den ønskede teksteditor.
  3. Find følgende linjer, og slet dem:
    --Database: 'eksempel-database-navn'-Opret DATABASE 'eksempel-database-navn' STANDARDKARAKTER SÆT latin1 COLLATE latin1_swedish_ci; BRUG 'eksempel-database-navn';
  4. Gem ændringerne.

Filen er klar til at blive importeret i næste trin.