Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Rediger SQL -fil til import

Påkrævet: Du skal have en teksteditor for at foretage de nødvendige ændringer i denne SQL -fil. Der er mange tilgængelige tredjeparts teksteditorer, men vi anbefaler Notepad ++ til denne almindelige tekstfil.

Før du kan importere den SQL -fil, som du eksporterede i trin to, skal du redigere filen for at fjerne linjer, der vil forstyrre importprocessen i næste trin.

1. Find den SQL -fil, som du downloadede til dit lokale filsystem.
  2. Vælg for at åbne filen med den ønskede teksteditor.
  3. Find følgende linjer, og slet dem:
    - - Database: `r7n04293example` - CREATE DATABASE` r7n04293example` STANDARDKARAKTER SÆT latin1 COLLATE latin1_swedish_ci; BRUG `r7n04293example`;
  4. Gem ændringerne.