Administreret WordPress Hjælp

Eksportér din sites database

Trin 2 af Flyt en Administreret WordPress-site til en ikke-administreret WordPress-konto-serien.

Eksportér en kopi af den MySQL-database, som din Administreret WordPress-site er tilknyttet.

1. På siden Mine produkter ud for Administreret WordPress skal du vælge Administrer alle .
  2. Vælg Indstillinger fra menuikon-menuen for det website, du vil flytte.

indstillingsmenu for site
  3. Vælg Vis mere for at udvide panelet.
    vis mere
  4. Find Detaljer om database og vælg derefter Vis.
  5. Vælg phpMyAdmin URL, som åbner en login-side i en ny browserfane.
  6. Gå tilbage til siden med detaljerne for kopiere Brugernavn og Adgangskode.
  7. På login-siden for phpMyAdmin indsætter du Brugernavn og Adgangskode.
  8. .
  9. Vælg .
  10. Vælg Eksportér.
    find og vælg eksportér
  11. I afsnittet Eksportér vælger du databasebrugernavnet. Sørg for, at du ikke vælger skemaet.
    vælg databasenavnet
  12. I afsnittet Gem som fil vælger du feltet Gem som fil.
    gem som fil-placering
  13. I feltet Filnavn giver du din eksport et navn. For eksempel: sitename-database.
  14. Vælg Udfør for at downloade databasens SQL-fil.