Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Upload dine websitefiler

Trin 3 i websitet Flyt et administreret WordPress til en ikke -administreret WordPress -kontaserie.

Påkrævet: Din nye hostingkonto skal være konfigureret, og WordPress skal være installeret og arbejde på at fuldføre resten af trinene i denne serie.

For at uploade dit WordPress -siteindhold skal du tilgå din nye hosting -server for at uploade sitefilerne.

1. Opret forbindelse til din nye hostingkonto ved hjælp af en filhåndtering eller en FTP -klient som Filezilla . Hver hostingudbyder har en foretrukken måde at gøre dette på. Hvis du er usikker på, hvordan du gør det, skal du bede din nye hostingudbyder om vejledning.
  2. Erstat wp-indholdet i din nye hosting ved at uploade den mappe, du downloadede i Download dine site -filer, vælger du at overskrive det eksisterende indhold.