Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Upload dine websitefiler

Bemærk: De resterende trin i denne serie kræver en hostingkonto med en ny installation af WordPress.

For at uploade dit WordPress -site skal du have adgang til den nye hosting -server. Du skal muligvis kontakte din nye værtsudbyder for at få specifikke oplysninger om filadgang.

1. Opret forbindelse til din nye hostingkonto ved hjælp af en filhåndtering eller en FTP -klient som Filezilla. Hvis du bruger FTP, skal du følge din nye værtsudbyders anvisninger for at tilslutte og uploade filerne.
  2. Upload og erstat indholdet i mappen wp-content , som du gemte i trin 1, og vælg at overskrive det eksisterende indhold.