Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Foretag endelige ændringer

Trin 6 i Flyt et administreret WordPress -site til en ikke -administreret WordPress -kontoserie.

Påkrævet: Du skal bruge en teksteditor for at foretage de nødvendige ændringer i denne SQL -fil. Der er mange tilgængelige tredjeparts teksteditorer, vi anbefaler Notepad ++ . Rediger ikke filen i et tekstbehandlingsprogram som f.eks. Microsoft Word.

Administreret WordPress bruger et randomiseret tabelpræfiks til sin database. For at få dit site til at arbejde på den nye vært skal du opdaterewp-config.php på din nye vært, så den matcher databasepræfikset i SQL -databasefilen, der blev importeret i trin 5.

1. Opret forbindelse til din nye hostingkonto ved hjælp af en filhåndtering eller en FTP -klient som Filezilla . Hver hostingudbyder har en foretrukken måde at gøre dette på. Hvis du er usikker på, hvordan du gør det, skal du bede din nye hostingudbyder om vejledning.
  2. Findwp-config.php fil og redigere den. Hvis du bruger FileZilla, skal du vælge filen og derefter højreklikke og vælge Vis/rediger .
  3. Opdater$table_prefix . Du skal have præfikset efter import af SQL -databasefilen i Importér din hjemmesidebase . Formulareksempel, hvis dit præfiks erwp_yourPrefix_ .
    Før: $ table_prefix = 'wp_'; Efter: $ table_prefix = 'wp_yourPrefix_';
  4. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du gemme filen. Hvis du bruger FileZilla, skal du acceptere overskrivningsadvarslen i FileZilla for at erstatte filen på din nye vært.
  5. Test dit site for at se, om det fungerer korrekt.

Næste trin

Hvis du ændrer domænet sammen med overførslen af sitet, skal du udføre et søg og erstat i databasen.

• Hvis din nye ikke -administrerede hostingkonto er hos os, skal du følge instruktionerne i Find og erstat for WordPress med SSH.
  • Hvis din nye ikke -administrerede hostingkonto er hos en anden værtsudbyder, kan du se vejledningen i deres dokumentation.