Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Foretag endelige ændringer

Advarsel: De resterende dele i denne serie kræver en hostingkonto med en ny installation af WordPress.
Påkrævet: Du skal bruge en teksteditor for at foretage de nødvendige ændringer i denne fil. Der er mange tilgængelige tredjeparts tekstredigeringsprogrammer, men vi fraråder os brugen af MS Word til redigering af denne almindelige tekstfil. Vi anbefaler en editor som Notepad ++ .

Der er ændringer, der skal foretages i konfigurationsfilen wp-config.php, før dit site fungerer i dets nye hosting-område. Du er nødt til at opdatere tabelpræfikset til den tilfældige kode Administreret WordPress, der bruges i din database.

1. Opret forbindelse til dit nye site via FTP ved hjælp af den samme metode fra del 3 (enten en filmanager eller en FTP -klient som Filezilla).
  2. Find filen wp-config.php , og rediger den på samme måde som i del 4.
  3. Opdater table_prefix . Du skulle have noteret dette præfiks efter import af SQL -databasefilen i del 5 (hvis dit præfiks f.eks. Var wp_kmf7d807b9_ add: kmf7d807b9_ to wp_ ).
    $ table_prefix = 'wp_';
  4. Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du gemme filen.
  5. Test dit site for at se, om det fungerer korrekt.