Rediger overskriftsindstillinger for mit WordPress -site

Du kan tilpasse standardindstillinger i dit WordPress -sidens sidehoved, såsom dit logo, sitetitel, tagline og site -ikon.

1. Log ind på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Udseende > Tilpas .
  3. Vælg Site Identity eller Sidehoved > Site Identity . Du vil se muligheder for at redigere logoet, sitetitel, tagline og site -ikon.
  4. Bemærk: Indstillingerne varierer afhængigt af dit tema.

5. Vælg Udgiv for at anvende ændringerne.

Bemærk: Vi tilbyder en Logo Design service, hvor vores erfarne designere hjælpe dig med at oprette et logo, der matcher din præferencer, forretning og stil.